Jelentkezés a 2020-2021-es tanévre

„Mint egy családban, nincsenek kedvencek, mindenki része az egésznek!
Tanultunk, észrevetted? Vigyázat, a tanodában a tanulás titkosítva van… Háromszor húsz perc effektív tanóra, és aztán jöhet a játék egész nap! Ja, észre sem vetted, hogy a szőnyegen hasalva milyen logikai buktatókon estél át? Hogy technika órád volt erdőszéli bunkerépítés közben? Fel sem tűnt, hogy árkon-bokron átugráltál torna órán? Rajzórán kiszínezted a világegyetemet? Ez majd mind hasznodra válik!

Ha úgy gondolod, hogy gyermeked jobban fejlődne egy kis létszámú csoportban vedd fel velünk a kapcsolatot, örömmel állunk rendelkezésedre! A tanodában elegendő idő jut a gyermekekre, akkor is, ha más tempóban haladnak, mint társaik.

Ha bizonytalan vagy abban, hogy ezt az utat válaszd vagy sem, akkor is keress minket bátran, szívesen adunk tanácsot!

Ha pedig már döntöttél, és a közoktatás helyett mindenképpen egy alternatív módszert és közösséget választanál, hívj minket, segítünk megtenni az első lépéseket!

A tanoda nem egy magániskola, hanem egy nonprofit tanulócsoport. Ahhoz, hogy csatlakozhassatok hozzánk, gyermeked részére egyéni munkarendet kell kérelmezned az Oktatási Hivataltól. Kérelmedet szülői véleményeden kívül szakértői véleménnyel is alá kell támasztanod. Hogy kihez fordulj ezekért? Kérdezz minket, tudunk segíteni!

Az egyéni tanrendet megkaphatják mindazok, akik a közoktatási törvény által szabott feltételeknek megfelelnek (sajátos nevelési igényű, beilleszkedési tanulási és magatartási nehézségekkel küzdő vagy tartósan beteg gyermek, külföldön élő család gyermeke vagy élsportoló), és mint a törvényben olvasható, nagyon széles a skála.

Az egyéni munkarenddel kapcsolatos kérelmet postai úton június 15-ig kell benyújtani az Oktatási Hivatal részére az alábbi címen:

 

A NaposHoldas Tanodában szeretettel várunk rátok, ismerjetek meg minket személyesen is!